11-06-2023

10.00 uur
De Baak
Ds. Klaas v.d. kamp

11-06-2023

10.00 uur
Ichthus
Ds. K. v. d. Kamp, Kampen

18-06-2023

09.30 uur
De Baak
Ds. J. Zondag

18-06-2023

09.30 uur
Ichthus
Ds. e. Urban, Zwolle

 

Elkaar ontmoeten bij koffie in de kerk:  Op donderdagmorgen is er van 10.00 - 11.00 uur iedere 2 weken een moment om elkaar even te ontmoeten, bij te praten, bij een kop koffie of thee. U bent van harte welkom! De volgende data zijn nu gepland:

  • In de Baak: 1, 15 en 29 juni
  • De liturgie voor de dienst van a.s. zondag in de Ichthuskerk kunt u hier downloaden
  • De liturgie voor de dienst van a.s. zondag in De Baak kunt u hier downloaden
  • De liturgie voor de gezamenlijke openluchtdienst op zondag 11 juni in het van Stolkspark kunt u hier downloaden

 

 

Openluchtdienst, zondag 11 juni, in het “Van Stolkspark” in het Asselts dialect.

Op zondag 11 juni a.s. wordt er ‘s morgens om 10 uur een gezamenlijke dienst gehouden van De Baak en de Ichthuskerk in het “Van Stolkspark” bij de muziekkoepel. In deze dienst zal ds. Klaas van de Kamp uit Kampen voor gaan. Ds. Klaas van de Kamp is bekend van de Kerstnachtdiensten in de streektaal bij RTV-Oost. Thema van deze dienst is “A’j dialect proatn, smàk ‘t eetn anders”. Alle teksten, liederen en lezingen zijn vertaald in het Asselts dialect. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door een ensemble van het Christelijk Fanfarekorps Irene. Iedereen is van harte welkom maar wordt wel verzocht om een eigen stoel of kleedje mee te nemen. Als de weersomstandigheden zo zijn dat de dienst niet in het park gehouden kan worden, dan wordt er uitgeweken naar De Baak aan de Oudendijk 2.

Voor de kinderen is er opvang met een eigen programma op een ander deel van het park. Voor de allerkleinsten is er creche in de Schakel.

Na afloop van de dienst is er nog tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

    

   

 

 

Nieuws

Agenda