19-09-2021

09.30 uur
De Baak
H.W. van Veldhuizen

26-09-2021

09.30 uur
De Baak
Mw. M. van Veluw

03-10-2021

10.00 uur
Ichthus
Ds. M. Biewenga

10-10-2021

10.00 uur
Ichthus

Duivenjacht

27-5-2021

Hallo allemaal,
Ga jij mee op zoek naar de duiven?
Van donderdag 20 mei t/m 2e pinksterdag organiseert het jeugdwerk van Hervormd Hasselt en de gezamenlijke kerken de Baak en de Ichthuskerk een duivenjacht! Kijk in Hasselt goed rond en ga op zoek naar de duiven(posters) en streep ze af op je afstreepkaart.
Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig en vragen (jong én oud) een duivenposter te versieren en deze vanaf 20 mei goed zichtbaar voor het raam te hangen. En verspreid op deze manier de mooie boodschap van Pinksteren door Hasselt!

We ontvangen graag vóór 19 mei een foto van je versierde duivenposter met daarbij het adres én geef vóór 27 mei ook door hoeveel duiven je hebt gevonden. De mooist versierde duivenposter én degene die de meeste duiven heeft gevonden wint een leuk prijsje!

Jullie mogen dit sturen naar ggerjo@hotmail.com of edith.vanolst@pknhasselt.nl

De duivenposter kunt u hier downloaden en printen. De afstreepkaart kunt u hier downloaden. Mocht je een geprinte versie van beide willen hebben stuur dan een berichtje naar bovenstaande mailadressen.

Een overzicht van de straten waar je de duivenposters kunt vinden zie je hier.

Hou de websites www.hervormdhasselt.nl of www.pknhasselt.nl goed in de gaten. Hierop houden we een update van de straten waar jullie de duiven kunnen vinden.

Alvast veel succes en veel speurplezier!

Gerjo van Eijnsbergen en Edith van Olst

Nieuws

Agenda