19-09-2021

09.30 uur
De Baak
H.W. van Veldhuizen

26-09-2021

09.30 uur
De Baak
Mw. M. van Veluw

03-10-2021

10.00 uur
Ichthus
Ds. M. Biewenga

10-10-2021

10.00 uur
Ichthus

Paaschallenge

01-4-2021

    Paaschallenge 2021

Wat betekent Pasen en wat betekent het paasverhaal voor mij?

Wil je dit op een fysieke en uitdagende manier ontdekken, doe dan mee aan de Paaschallenge van woensdag 1 april t/m 5 april!

Ga terug in de tijd naar het Jeruzalem in de tijd van Jezus en Pasen. Je kruipt in de huid van één van de karakters uit de tijd van Jezus en vindt aanwijzingen om je weg door Jeruzalem te vinden. Je worstelt met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Je probeert keuzes te maken die passen bij het karakter dat je gekozen hebt. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou? Je ontdekt dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En HIJ geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar JIJ worstelt.

Met QR-codes ontdek je steeds wat de opdracht is. Dit kan in de vorm van een spelopdracht, tekst of audioboodschap zijn.

Start-/ en eindpunt is bij de Ichthuskerk en daar hangt de eerste QR-code. Maak een foto van de routekaart die er ook hangt, waarmee je op pad te gaat. Eventueel liggen hiervan ook een aantal kopieën om mee te nemen en neem een scoreformulier mee.

Zorg dat je een smartphone met internet abonnement, een volle batterij en een QR-scanner meeneemt en vergeet ook zeker een pen niet.

De Paaschallenge is speciaal geschikt voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar. Maar natuurlijk kan iedereen/gezinnen meedoen en zitten er spelelementen in van jong tot oud.

Belangrijk is om je tijdens de speurtocht aan de coronamaatregelen te houden:

·         Max 2 personen > 12 jaar uit verschillende huishoudens;

·         Geen groepsvorming bij de verschillende locaties;

·         Avondklok;

·         Attentie op hygiëne op de locatie, neem voor de zekerheid desinfectans mee.

Succes en veel plezier!

Voor vragen mail,

Contactpersoon Hervormd Hasselt:

Gerjo van Eijnsbergen: ggerjo@hotmail.com

Contactpersoon Protestantse Gemeente Hasselt iw:

Willem Klapwijk: willem.klapwijk@pknhasselt.nl

Edith van Olst: edith.vanolst@pknhasselt.nl

 

Nieuws

Agenda