23-06-2024

09.30 uur
Ichthus
Ds. A. Zweers, Zwolle

23-06-2024

10.00 uur
De Baak
Ds. Liekele Hoekstra / Ds. Hanja van Essen

30-06-2024

10.00 uur
De Baak
Ds. Nelleke Beimer

07-07-2024

09.30 uur
De Baak
Ds. Hanja van Essen

Jeugddienstcommissie

4x per jaar wordt er een jeugddienst gehouden welke wordt voorbereid door de jeugddienstcommissie. In de commissie zitten 6 jongeren en 2 volwassenen die iedere keer weer vol enthousiasme een dienst in elkaar zetten. Alles wordt door hen zelf geregeld: van het regelen van een voorganger en band, het in elkaar zetten van de liturgie tot aan het serveren van de koffie en thee na de dienst.Hieronder stellen de jongeren zich aan jullie voor:

Maaike de Vries

Mijn naam is Maaike de Vries, ik ben 19 jaar oud en ik volg momenteel de opleiding Verpleegkundige aan Landstede. Ik vind het leuk om te wandelen en te fotograferen. Verder speel ik saxofoon bij Hasselts Fanfare. Ik zit bij de jeugddienstcommissie omdat ik het leuk vind dat ik inspraak kan hebben binnen een (kerk)dienst. Mijn taak binnen de commissie is dat ik ervoor zorg dat er een vergaderdatum komt en ik maak de agenda’s voor de vergaderingen. Ik vind het erg leuk om in de jeugddienstcommissie te zitten omdat het een gezellige groep is waarmee we veel lol hebben maar waarmee we ook hard kunnen werken. We proberen kerkdiensten net even wat anders te maken dan de reguliere kerkdiensten en die uitdaging vind ik erg leuk. 

Janine van der Steege

Hi! Mijn naam is Janine van der Steege, ik ben 18 jaar oud en studeer rechten in Utrecht. Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik bij de JDC terechtgekomen. Waarom? Om samen na te denken over geloofsvragen die bij ons spelen, te lezen uit Gods Woord en vooral om elke keer weer een mooie dienst neer te zetten! Binnen de commissie verzorg ik de notulen en maak ik samen met Tessa de posters. Met deze gezellige groep doen we ons best om 4x per jaar een gave jeugddienst neer te zetten, so see you there!

Ilse van Dijk

Ik ben Ilse van Dijk en ik ben 18 jaar. Ik woon in Hasselt. Ik studeer HBO Social Work aan Windesheim in Zwolle. Daarnaast vind ik het leuk om te acteren en gezellig met vrienden af te spreken. Ik zit in de jeugddienstcommissie omdat ik het leuk vind om zelf diensten samen te kunnen stellen met thema’s die mij en andere jongeren aanspreken. Binnen de jeugddienst ben ik het aanspreekpunt voor de band en dominee/spreker. Daarnaast beheer ik de mail en zoek ik leuke bands en dominees/sprekers op, in overleg met de rest van de commissie. Er zijn ongeveer 4 jeugddiensten per jaar, wij proberen van elke jeugddienst weer iets tofs te maken, dus kom vooral een keertje kijken!

Tom Zwitser

Mijn naam is Tom Zwitser en ik zit bij de Jeugddienst Commissie van De Baak en de Ichthuskerk. Mijn functie binnen de commissie is, net zoals bij iedereen, brainstormen om een leuke/mooie dienst in elkaar te zetten. Verder begeleid ik het technische gedeelte, daarbij kunt u denken aan het maken van een beamerpresentatie, het maken van een enquete via Kahoot of een filmpje in elkaar zetten.

Ik ben ooit bij de commissie gekomen omdat ze op zoek waren naar uitbreiding binnen de Jeugddienst Commissie. Toen ben ik een keer bij een vergadering gaan zitten. Al vrij snel kwam ik er achter dat ik het leuk vind om de uitdaging aan te gaan om steeds weer een super dienst met elkaar te maken.

Tessa Hartman

Hoi! Mijn naam is Tessa Hartman, 17 jaar oud en ik woon in Hasselt. Ik doe de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 4 op het Deltion College. Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik samen met Janine in de jeugddienstcommissie terecht gekomen en sindsdien nemen wij ook verschillende taken samen op ons! Met deze commissie proberen we een paar keer per jaar een mooie jeugddienst neer te zetten ???? 

 

Nieuws

Agenda